Gestoken door een wesp - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Gerdie en Kim - WaarBenJij.nu Gestoken door een wesp - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Gerdie en Kim - WaarBenJij.nu

Gestoken door een wesp

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Gerdie en Kim

11 Juli 2009 | Frankrijk, Parijs

Hoi iedereen,

Zetten we weer eens wat op onze weblog, reageerd niemand.. Ja 3 mensen! Tsjongejonge.. dramatisch..

Maar alles gaat nog steeds prima hier.
Gisteravond is Kim gestoken door een Franse veldwesp. Die zijn ongeveer 4cm groot. Deed behoorlijk pijn en vlak nadat ik gestoken was kreeg ik steken in de rechterkant van mijn bovenlichaam.. Ik kan je vertellen, dat doet ontzettend pijn!

We zouden de show ABBA doen gisteravond en ik was me dan ook aan het omkleden totdat Filippe, de eigenaar, ineens binnenkwam en me vertelde dat ik niet het podium op mocht..

Dus ik zei, ik moet.
Hij: Nee, je gaat niet.
Ik: Ja ik moet!
Hij: Je mag niet.
Ik: We hebben zo hard gewerkt, ik moet!
Hij: Nee!

en dat ging even zo door.
Dus ik was nogal boos en vond dat ze overdreven deden.
Uiteindelijk ben ik met hem meegegaan en heeft ie een dokter gebeld. Die vond het niet nodig om naar hem toe te komen en als er iets zou moeten gebeuren, was dat al gebeurd. (Inmiddels waren we 2 uren verder)

Dus ik heb een paracetamol gehad en kon na de pauze van ABBA gewoon meedoen.

De show ging verder prima en na die tijd ook!
Toen ik op bed ging begon het weer te steken. Ik ben gewoon gaan slapen en werd vanmorgen uitgeslapen wakker zonder pijn. Alleen wat natte ogen.

We zijn heerlijk naar het zwembad gegaan en toen begon het gezeik..

Mijn ogen begonnen te tranen, niet normaal. Het begon te branden en het werd helemaal rood.

Om 14.00 uur hadden we oefenen voor de shows en het werd alleen maar erger en erger.

Na verloop van tijd kon ik ineens heel slecht zien met mijn linkeroog. Dus Charlei en ik zijn in de auto gesprongen en naar een apotheek gereden. Die zei dat mijn pupillen wel helder waren, dus dat het gewoon een irritatie is. Ik heb druppels gekregen en we zijn terug gereden.

Sabrina heeft de druppels er in gedaan en ze vond het niet verstandig om te gaan werken, omdat het wel waait en het is ongeveer 35 graden nu, dus de zon is fel.

Ik ben naar onze mobile home gegaan. Heb gebeld met Koen en lekker gedoucht.

Gerdie was al die tijd druk aan het werk en ik voelde me dan ook heel schuldig, dat zij alleen met Nico, een slecht Engelssprekende jongen aan het werk was.

Ik ben om 6 uur terug gegaan naar de binnenplaats en heb zitten praten met de Filippe. Hij vroeg mij hoe onze mobile home was. Dus ik zei: We hebben een lek in de badkamer, de kraan in de badkamer kan niet dicht, we hebben bijna geen warm water en het tocht overal, dus we slapen 's nachts met een trui aan en een lange broek. Verder is het prima te doen. Haha.

Hij moest lachen en vertelde me dat we gaan verhuizen. Er is nogal een verschil tussen de vorige Nederlandse meiden en ons. Ze zijn zwaar tevreden over ons en hij zei dat wij wel een goede mobile home hebben verdient.

We hebben zonet even stiekem gekeken door de ramen en het is HUGE!

Machtig mooie keuken, grote zithoek (2 zithoeken zelfs), een kachel (warm slapen dus) en gewoon heel mooi en veel ruimte!
Kortom we zijn helemaal in onze sas.

We zijn op dit moment aan het koken en we moeten om kwart voor 8 weer werken.

We laten snel weer iets van ons horen. We hebben wel medelijden met jullie. Het weer is nogal slecht hoorde ik.
We vermaken ons heel erg goed, de mensen zijn geweldig. Hier en daar zijn er nog dingen waar aan gewerkt moet worden, maar het is voor hun ook de eerste keer dat ze stagiaires hebben. Op de vorige Nederlandse meiden na dan. Maar als we hun verhalen mogen geloven hebben ze daar niks aan gehad.

We missen jullie!
Ennuh..

Mocht je je vervelen.. Rij even naar Frankrijk, Ronce les Bains en kom naar een show van ons kijken! Geweldig om te zien. Morgenavond schitteren we weer met Rosanne, You are my sunshine en Rehab en verschillende dansen!

Dikke kus vanuit Frankrijk en tot snel.

GiDi en Kiki!

• 11 Juli 2009 - 21:51

N E L S :

Denk om zwarte wespen, die zijn nog erger, haha!

• 12 Juli 2009 - 10:32

Leo Geenevasen:

Nu ,Kim je reisverslag gelezen hieboven-Ca va?
    Die bij ziet er niet erg geweldadig uit,meer een doetje!!!
    Aai hem nog eens van mij.
    Nu een goede tijd en werk daar en goed weer he.
    Komt de Tour nog in de buurt,want dan zijn alle fransen zenuwachtig en weg er naar toe.Allez
    De groetjes hoor
    O. L.G.

• 14 Juli 2009 - 14:48

Rico:

I hou you in de gaten hoor ;)

Keep on Going girls!

Love to read you're adventures!

Dikke tuuter:D

• 15 Juli 2009 - 16:36

LindaPinda:

Minder van de wesp, maar beter van jullie mobile home en dat jullie je vermaken;)
    Ben al weer toe aan een volgend verslag haha!
    Liefs

• 16 Juli 2009 - 08:15

Arie!:

Stekende wespen?
    Dat zal in dat zweetpak wel een beetje meevallen ;)

Zitten jullie al in het nieuwe huisje? Gerdie al helemaal in love?

Hier is het redelijk weer.23 'C en een enkel buitje.

Heb ook een nieuwe auto Kim, voor jou als vakantievrouw heb ik een paar foto's op mijn Hyves gezet ;)

Geniet van de gezelligheid, het harde werken en het mooie weer dames!!!!!!!!

Saluuuuut (k)

• 17 Juli 2009 - 18:58

Petra:

Hee lieverds!
    Eindelijk lees ik dan wat over jullie! Wat super dat jullie het daar naar jullie zin hebben! En dat jullie mogen verhuizen naar een top 'mobile home' is natuurlijk helemaal top geregeld!
    Zo te lezen hebben jullie nog geen spijt gehad om daar naartoe te gaan!
    Missen jullie thuis al wel heel erg?
    Hoe is het weer daar nu? Wel weer een stuk beter of niet?
    Nou ik zal nu elke dag de site in de gaten houden, mijn leven in het koude Nederland begint weer, :(

Hele dikke kus en laat snel wat van jullie horen!!

XXXXXXX (L)